Alt om astrologi

Astrologi er studiet af himmellegemernes bevægelser og relative positioner med henblik på at fortolke deres indflydelse på menneskelige anliggender og jordiske begivenheder. Ordet astrologi kommer af det græske ord astros, der betyder “stjerne”, og logos, der betyder “undersøgelse” Astrologi betragtes som en pseudovidenskab af det videnskabelige samfund, men det har ikke afholdt millioner af mennesker fra at konsultere horoskoper og tro på stjernernes magt.

Der findes flere typer astrologi, herunder vestlig, kinesisk, vedisk og mayaastrologi. Hver type er baseret på forskellige metoder til at lave forudsigelser. I vestlig astrologi er fokus f.eks. på placeringen af solen, månen og planeterne i bestemte konstellationer på tidspunktet for en persons fødsel. Disse oplysninger bruges derefter til at generere et fødselshoroskop, som kan fortolkes for at forudsige fremtiden for en person.

Trods sin manglende videnskabelige troværdighed er astrologi fortsat populær i hele verden. Mange mennesker finder trøst i at tro på, at der er en større magt, som styrer deres liv. Uanset om man tror på astrologi eller ej, kan man ikke benægte, at det kan være underholdende og endda indsigtsfuldt til tider. Så hvorfor ikke tage et kig på dit horoskop og se, hvad stjernerne har i vente for dig i dag?