Kapilær kasser i kommuner

Der er flere og flere kommuner der anvender disse Kapilær kasser eller plantekasser, for at lave grønne og blomstrende områder for deres medarbejdere. Det har vi heldigvis også fået hos os på min arbejdsplads, så vores store gård have, hvor vi sidder og spiser vores frokost og drikker vores kaffe, nu har fået en slags opdeling af gården via flere store og mindre store Kapilær / plantekasser, så man dels altid lige kan finde sig et mindre sted at sidde samtidig med at der er noget flot at se på. Et eller andet sted, så gør det altså noget ved ens humør, når omgivelserne er farvestrålende og grønne. Dem vi har stående er en slags rust Kapilær kasser, og jeg blev så inspireret af det, at jeg måtte vide hvor de var købt.

Plantekasser fra lyngeshop.dk

Jeg gik op på indkøbskontoret, hvor jeg vidste at man havde bestilt dem fra, og spurgte hor de havde købt de der Kapilær kasser som stod i den store gård have. Stina fortalte at de havde købt dem ved lyngeshop.dk, og at de også solgte til private, så jeg kunne da bare ringe til dem, eller gå ind på deres hjemmeside. Da jeg kom hjem, gik jeg ind på deres hjemmeside for at se hvad de ellers havde – gik og legede lidt med tankerne og plantekasser på terrassen, og besluttede mig så for at købe 3 forskellige størrelser af Kapilær kasserne med hjul. Jeg ringede ind og bestilte dem, og blev imødekommet af en super sød dame.