Manøvrebane også kaldet kravlegård

Det er altid godt at starte ud med en tur i kravlegården, når man ikke har kørt bil eller siddet på en motorcykel før. Det gør at man lige kan finde ud af hvordan speeder, bremser og kobling virker, og det er så lige meget om det er en bil eller motorcykel, for det sidder på begge dele. Tidligere kom man ikke i kravlegård, jeg kan huske jeg blev hentet i bil til min første time, og det var midt i en storby, og jeg kan hilse at sige at jeg var nervøs for at køre galt, eller ind i en eller anden bil. Jeg havde ingen føling med bilens størrelse og hvor meget den fyldte på vejen osv. Det får man heldigvis nu om stunder lov til at øve sig på i den såkaldte kravlegård eller manøvrebane.

Manøvrebane lastbiler og erhvervskørsel

Nu er det ikke kun almindelige biler der kræver en tur i kravlegården, for jeg ville da nødigt ud på en af vores veje med en stor lastbil, hvis jeg ikke først lige havde haft muligheden for at få føling med bilens størrelse og reaktion på diverse kørsel. Mr.drive anvender Manøvrebane odense, så alle hans elever er trygge når de skal ud og køre på lande- og motorveje, og det gør de hele lidt eller meget sjovere, når angsten ikke lige sidder og pumper i hjertet. Det betyder meget for mig at være sikker når jeg færdes i trafikken, og det er mrdrive.dk er med til at skabe.