Mobil cocktailbar

Lej en mobil cocktailbar

Bor du i Aarhus eller et andet sted i Midtjylland, og planlægger du at holde en fed fest? Giv dine gæster den oplevelse og lej en mobile bar, så de slipper for selv at skulle mixe eller medbringe deres eget drikkelse. Det giver bare en anden vibe til festen, når man bliver serviceret og får serveret lige de drinks, man beder om fra cocktailkortet. Skulle det være en Dry Martini, en Strawberry Daiquiri eller en Whisky Sour? Du kan få det lige som du vil have det hos PrivatBar.

Læn dig tilbage og nyd din cocktail

PrivatBar er din leverandør af mobile bar, så du kan få cocktails leveret, serveret og nydt til din fest. De medbringer alt fra ingredienser, forskellige drinksglas og udstyr, som der skal til for at mixe de lækreste cocktails efter dine ønsker. Du kan tilkøbe forskellige pakkeløsninger, alt efter hvad dit behov og budget dækker – det kommer selvfølgelig an på mange forskellige ting, såsom hvor længe festen skal vare, hvor mange drinks i vil have med i pakken, og hvor mange gæster der er. Alt sammen vil I få styr på, når I først er kommet i kontakt med dem – de har stor erfaring med både privatfester, receptioner og firmafester.

Cocktails i høj kvalitet

Hos PrivatBar arbejder de kun med kvalitetsråvarer, og du er sikker på at blive mødt med høj service, når du kontakter dem. De tager højde for alt, og selv de mindste spørgsmål kan de svare på. Gør dine gæster den tjeneste og kontakt dem!