Pris på leasing

Hvad koster det at lease en bil?

Nogle gange kan det være bedre at lease en bil end at købe den – især hvis det er en luksusbil, du ønsker dig. Men det store spørgsmål er så, hvad det koster at lease en bil.

Se, hvad det vil koste dig

leasing af bil priser kan være uoverskueligt, men hos Leasingexpert er det gjort nemt for dig med transparente leasingaftaler, hvor du får en ærlig rådgivning. Det, du skal være opmærksom på er:

  • Udbetalingen eller førstegangsydelsen, som er den sum, du betaler, inden du får bilen. Det er et engangsbeløb, som dækker også etableringsomkostninger og afskrivninger af bilens værdi. Som udgangspunkt kan du altid regne med, at jo højere udbetalingen er, jo mindre kommer du til at betale i månedlig udbetaling og restværdi.
  • Det næste, du skal se på, er den månedlige udbetaling. Det er prisen, du betaler hver måned for at beholde brugsretten og registreringsafgiften. Hos Leasingexpert kan du vælge en leasingaftale på enten 12, 24 eller 36 måneder.
  • Sidst er det restværdien, du skal se på. Restværdien er bilens estimeret værdi, når du er færdig med leasing. Restværdien har stor betydning for dig, for du skal selv sørge for at sælge bilen videre. Restværdien er meget vigtig, fordi det er den værdi, der afgør, om du ender med et stort tab eller ikke.

Personlig service og gode priser

Hos Leasingexpert er du altid sikret den rådgivning, du skal bruge, når du vil lease. Se det store udvalg af biler på www.leasingexpert.dk