Realmæglerne lever af tilfredse kunder

Der er mange årsager til at man har en ejendomsmægler ind over sit hussalg og eller huskøb. Der er mange forskellige regler og lovgivninger omkring lige dette felt, og dem skal man selvfølgelig overholde. Som sælger kræves der mange gange flere forskellige rapporter om ejendommens tilstande og vedligeholdelse, og hvad det eventuel vil koste at få udbedret. For mig er det både godt og skidt, på den gode måde, så ved jeg hvad der skal laves på min ejendom før jeg kan sælge til den pris jeg vil have for den – på den mindre gode side, så koster det jo penge at få udbedret de ting der eventuel mangler, og man vil jo bare sælge sin ejendom lige her og nu. Jeg selv har altid brugt forsikringen mod uforudseete skader, for det kan være dyrt hvis der dukker noget op efter handlen er afsluttet.

Sælg via Realmæglerne

Jeg selv ville vælge Realmaeglerne.dk da de er mega erfarne og ved hvad de har med at gøre – og da jeg bor i Herning vil jeg selvfølgelig bruge RealMæglerne Herning, da de har lokal kendskab, og kender det mest nøjagtige prisleje som ens bolig er værd. Jeg ved at de hjælper mig gennem den jungle der er med papirgangen, udregninger og hvad der nu hører til. For mig er det altid godt, at have fagfolk med til sådanne store beslutninger som det er at sælge sit hus – og ikke mindst få de penge for det, som det reelt også er værd, og gerne lidt mere.