Rejser i efteråret

Efteråret er et ideelt tidspunkt at rejse på. Sommerens folkemængder er forsvundet og efterlader roligere veje og færre mennesker på turistattraktionerne. Bladene er ved at vende sig og maler landskabet i en pragtfuld palet af farver. Og vejret er mildt, med behagelige temperaturer til at udforske om dagen og kølige aftener, der er perfekte til hyggelige snakke ved pejsen. Uanset om du ønsker at undslippe bylivets travlhed eller blot nyde naturens skønhed, er efteråret det perfekte tidspunkt at tage ud at rejse.

Der er masser af gode steder at nyde efterårssæsonen. I USA er New England et populært rejsemål for bladspejdere. Regionen kan prale af nogle af de mest fantastiske efterårsblade i landet med sine skove af ahorn-, birke- og bøgetræer, der bliver smukt røde, orange og gule i forskellige farver. Canada er også et fantastisk sted at se bladene skifte farve. Tag til Niagara Falls for at se et spektakulært show af naturens skønhed, eller tag en tur langs den naturskønne Cabot Trail på Cape Breton Island.

Europa er en anden fremragende destination for efterårsrejser. En af de bedste ting ved at rejse i Europa om efteråret er, at mange destinationer er mindre overfyldte end i højsommermånederne.