Spar mange penge på DEALtorvet.dk

Jeg har godt nok sparet mange penge på DEALtorvet.dk, men nu får jeg også deres daglige tilbud i min mail boks. Sidst fik jeg en trådløs printer til en fjerde del af den oprindelige pris – og det var jeg rigtig glad for, for min egen var lige gået i stykker. På den måde har jeg sparet rigtig mange penge ved at handle på DEALtorvet.dk – det er selvfølgelig ikke hver dag jeg lige er inde og handle, men det at jeg får deres nyhedsmail hver dag, så er jeg altid opdateret med om det er noget jeg lige står og mangler, eller som jeg kan bruge som en gave til en eller anden lejlighed. Jeg er sikkert ikke den eneste der anvender denne metode til at handle, men det er nemt, jeg sparer både tid og penge ved det.

Lige for tiden er det tøj og mode der hitter

Det er måske nok her, at jeg tænker at mange ikke ved at man også kan købe tøj og mode i deres shop på DEALtorvet, men det kan man, og det gør jeg – for også her sparer jeg en del tid og penge – og for mig, er alt hvad der er tjent jo sparet, og så kan jeg købe endnu mere. Jeg har også haft brug for at komme i kontakt med deres kundeservice, og her må jeg sige at de er top professionelle og meget hjælpsomme. Jeg er glad over at jeg dagligt får en mail i min mailboks med gode tilbud.