Tapas retter opskrift

From spain with love sælger tapas i meget høj kvalitet og man kan endda finde tapas retter opskrift. Firmaet stræber efter en meget højkvalitets tapas og spanske specialiteter. Derudocer holder de til i Spanien, og de er derfor omgivet af eksperter inden for netop dette område. For firmaet skal det hele være godt, og de prioriterer kunden frem for alt, så man kan endda få personlig service af Line og Henrik, der er dem der står for firmaet. Udover den fremragende kvalitet af maden sender de maden direkte fra Spanien, så man netop når denne høje kvalitet, og det bliver leveret direkte hjem til dig.

Firmaet from spain with love har en målgruppe, der strækker sig blandt voksne mænd og kvinder.

 

Tapas’ oprindelse.

Tapas betyder låg eller dække. I de andalusiske barer brugte man et lille stykke brød eller et tyndt lag skinke, for at holde støv og fluer væk fra sin drink. Deraf opstod traditionen med de små retter. Tapas blev altså oprindeligt indtaget sammen med spiritus. Så slog spritten heller ikke helt så slemt, når man løbende indtog små retter mad samtidigt. 

Tapas er en vigtig del af det spanske køkken og i den grad også, af det sociale liv i Spanien. 

De mange små spanske specialiteter har dog bredt sig ud i alle verdenshjørner og anses for at være en trendy spise, ligesom f.eks. sushi.

Hvis du ikke har prøvet tapas før, kan lige netop tapas være noget for dig, da man prøver nye spændende retter og specialiteter, som man eller måske aldrig ville have prøvet.