Terapi

Kom af med vreden

Vrede kan sætte sig i din krop, og det kan være rigtig svært at komme af med igen. Lider du af refluks, er det højst sandsynligt en gammel vrede, der ikke er blevet behandlet. Behandl det med Theta healing.

Bliv fri for refluks

Er du en af de mange, mange danskere, der lider af refluks, og har du prøvet alverdens metoder og behandlinger for at slippe af med det, men intet virker? Ja, så er det måske på tide at prøve med Theta healing, shamanisme, access consiousness body processer. Her handler det om at finde kernen af problemet og ikke bare symptombehandle. Det handler om at finde frem til det, der reelt er årsagen til din refluks – og det er vrede.

Forløsning af vrede

Når du indgår i vrede terapi, så er det ikke sikkert, du selv er klar over, at det faktisk er vrede, som er dit problem. Måske du sidder og tænker, at du da ikke har vredeproblemer. Men den vrede, der kan have ophobet sig i dig og på dit spiserør, og som giver refluks, kan sagtens være en meget gammel vrede, som du ikke har fået forløst eller behandlet i tide. I vores barndom, ungdom og endda når vi er voksne, lukker vi tit vrede inde for at passe ind. Det ophober sig i din krop.

Hos Beliefshiifters er de Danmarks eneste autoriseret healer med Theta healing, og her lærer du at få forløsning for vreden, så din refluks helt forsvinder, og du ikke længere skal have ondt.