Træningstøj til gymnastik

Når man taler gymnastik og gymnastik udøvere, er jeg da blevet så meget klogere, at der findes, mange former for gymnastik – nogle er jo spring gymnaster, allround gymnaster, trampolin springere eller hvad det nu hedder, når man hopper på en trampolin. Jeg selv siger da også at jeg laver gymnastik, men det er i vandet, og så hedder det lige pludseligt vand aerobic og ikke vand gymnastik. Det er faktisk meget hårdere end jeg først troede, men det er godt for svømme træningen bagefter, bare jeg lige får fyldt mine depoter op imellem de to sports grene, hvis man da ellers kan kalde aerobic for en sportsgren.

Det er nok mest piger eller damer der går op i hvilket tøj de har på, når de træner eller udøver gymnastik – eller en af de andre mange former for gymnastik. Mange kan godt lide at man ikke kommer til at se alt for fed ud, når man står i lokalet sammen med mange andre og skal lave gymnastik. Mænd er nok lidt mere ligeglade med hvordan deres gymnastiktøj ser ud, de går nok mere op i at de ikke sidder forkert eller strammer. Det er heller ikke alle mænd der lige går op i om bukserne lige hænger lidt, eller om maven hænger ud over buksekanten – men jeg kan fortælle at der er ikke kønt at se på for os andre. Jeg kunne godt ønske at mænd gik lidt mere op i deres udseende især når de laver gymnastik eller anden sport.