Vægttab med Herbalife

Vægttab er nok i enhver kvindes hjerne inkl.. min egen. Ikke at jeg er meget overvægtig, men jeg skal passe på, for ellers så kommer der hurtigt et par kilo ekstra på kroppen – og det ønsker jeg ikke. Derfor anvender jeg altid nogle af de produkter der findes hos Herbalife – og når jeg ikke lige går specifikt ned i et enkelt produkt, så er det fordi, at jeg veksler mellem de forskellige ting de har – jeg har nogen gange brug for mere energi især når jeg træner meget, og så er det et produkt jeg går efter, og andre gange er det bare en måltids erstatning der er rar at have med, hvis jeg ikke lige har styr på hvornår jeg igen kan få mad, eller om min krop kan gå sukkerkold under en lang cykeltur.

Slankekur uden sult

Der er ikke den ting jeg ikke har haft prøvet, så jeg kender godt til den der Jo-Jo effekt, som jeg heldigvis er kommet ud af via et sundt vægttab med hjælp fra Herbalife produkterne. til min sport kan jeg så også bare købe deres produkter – så jeg får det min krop har brug for, og så jeg er sikker på at alt er dækket ind – og derfor behøver jeg heller ikke at tage andre produkter. Proteinshaken med Café Latte er min favorit, og på den måde slipper jeg også for at skulle have en kop kaffe efter endt træning som jeg plejede at gøre tidligere – det er bare nemt og godt.